Адвокатска кантора Лаков и партньори e лидер в областта на интелектуалното, търговското, облигационното, трудовото, административното и данъчното право и възможно най-добрият партньор, на когото можете да разчитате. Адвокатската кантора работи активно с клиенти от 2004г. Адвокатите ни обслужват клиенти във всички сфери на дейност в град София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, както и други градове от страната.

Нашите клиенти са както физически, така и юридически лица.

Адвокатска кантора Лаков и партньори предлага първокласни правни услуги на български и чуждестранни дружества от публичния и частния сектор. Имаме богат опит в различни индустрии и бизнес сектори.

Адвокатите от нашия екип следят за новостите в сферата на бизнеса и правото и информират клиентите за всички важни аспекти. Актуалната информация е предимство, позволяващо стратегическо планиране и ориентация в динамичните бизнес сфери и индустрии. Адвокатската ни кантора предлага навременни решения и стратегии, съобразени с бъдещите планове на клиентите, и защитава тяхната интелектуална собственост.

Предоставяме широк спектър от услуги. Избирайки ни, клиентите получават цялостно обслужване на своя бизнес, експертен съвет за всеки казус, както и процесуално представителство. При нас опитът върви ръка за ръка с иноваторството, като постоянната комуникация и прецизността са ключови.

Потърсете ни, за да спечелим вашето доверие!

Очакваме ви в нашата адвокатска кантора в София!